Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Plantati cu spor pentru viitor

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tocator de vegetatie cu disc interfilar si palpator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5486 €
Brand
Med. 140
Out Of stock
Descriere
Tocator de vegetatie cu disc interfilar si palpator Giampi mod. Medium 140
Made in Italy - este simbol al calitatii
Tocator de vegetatie Mulcer

Tocatorul de vegetatie mod. MEDIUM permite tocarea lastarilor, porumbului, paielor, crengilor cu un disametru pana la 6 cm. Utilaj indicat pentru pregatirea terenurilor cultivate cu pomi fructiferi, vita de vie, arbusti fructiferi etc., pe care se va efectua recoltarea mecanizata. Structura robusta din otel, cu rotorul de mari dimensiuni echilibrat electromagnetic, montat pe rulmenti autocentrati si perfect protejati. Posibilitate    montatre : cutite universale, cutite tip patrat sau ciocane dupa exigenta de lucru.
Mai avem modelele: 120, 140, 160, 180, 200

Si seriile:
Serie usoara - Jolly / Tocatorul de vegetatie mod. JOLLY este gandit pentru lucrarea parcurilor, terenurilor sportive, gradinelor si pentru tocarea ramurilor de mici dimensiuni, cu diametru de pana la 4cm. Utilajul este dotat cu multiplicator cu roata libera interna, miscare hidraulica, rul de sustinere posterior reglabil in inaltime cu diamentru de 140mm, protectie in potriva pietrelor. Rotorul este echilibrat electromagnetic cu ciocane de 1,5kg.

Serie grea - Master / Tocatorul de vegetatie mod. MASTER permite tocarea lastarilor, porumbului, paielor, crengilor cu un disametru pana la 8 cm.    Utilaj indicat pentru pregatirea terenurilor cultivate cu pomi fructiferi, vita de vie si in mod particular terenuri cultivate cu aluni, castani, nuci etc., pe care se va efectua recoltarea mecanizata. Structura robusta din otel, cu rotorul de mari dimensiuni echilibrat electromagnetic, montat pe rulmenti autocentrati si perfect protejati. Posibilitate de montat cutite universale, cutite tip patrat sau ciocane dupa exigenta de lucru.

Serie semiforestiera - Super /  Tocatorul de vegetatie mod. SUPER este un utilaj semi-forestier foarte robust si fiabil. Adaptat pentru tocarea lastarilor de aluni, castani, maslini si din livezi cu diametrul de la 10 la 15 cm. La cerere vine insotit si cu rotor pentru pietre. Utilajul e dotat  cu  grup multiplicator cu roata libera interna in baie de ulei, carcasa din otel este intarita si marita, miscarea hidraulica vine pe o bara din tija cromata. Rulul posterior este reglabil cu un diametru de 170mm. Utilajul este prevazut cu sistem de prevenire a accidentelor. Se pot cere ca accesorii kitul de roti anterioare, care permit utilajului sa fie tractata cu lanturi.

Detalii tehnice.
MED. 140 : Latime de lucru: cu disc - 2050 cm
Fara disc - 1400 cm
Putere necesara : 30 - 40 cp
Greutate: cu disc - 540 kg
Fara disc - 420
Nr. Ciocane: 16
Lame disc: 8
Diametru disc: 600/800
Tocatoarele de vegetatie sunt disponibile si fara disc si palpator ceea ce reduce semnificativ costul.
Pentru oferte personalizate nu ezitati sa ne contactati

Pret Mod. Medium 140 : cu disc si palpator - 5450 Euro
Fara disc si palpator - 2850 Euro
Preturile sunt fara TVA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura